Sonos monihuonejärjestelmä takaa musiikkinautinnon kaikissa huoneissa
  • img
Kaikki musiikki saatavillasi, kaikissa huoneissa

Sonos täysin langaton Hi-Fi monihuonejärjestelmä yhdistää kaikki äänentoistolaitteesi yhteen pakettiin. Järjestelmän ohjaus onnistuu helposti yhdellä ohjaimella tai vaikkapa matkapuhelimella (Android / iPhone).

Sonos sopii kotiin kuin kotiin langattomuuden ja helpon asennuksen ansiosta.

Kuuntele kaikki maailman musiikki langattomasti kotonasi.

  • img
Sonos PLAY:3 Sonos bridge kaupan
päälle veloituksetta!

Nyt Play3 ostajalle rajoitetun ajan bridge veloituksetta kaupan päälle! Sonos Play3 on Sonos-järjestelmän itsenäinen kaiutinyksikkö, jossa on sekä langaton, että tarvittaessa myöskin langallinen vastaanotto.

Se mahdollistaa langattoman muusiikin vastaanottamisen Sonos-järjestelmästä. Voit kuunnella play3:n kautta musiikkia kotiverkossasi olevilta tietokoneilta ja kovalevyiltä, spotifystä (vaatii premium-tilin). tai vaikka tuhansilta internetradiokanavilta. Sonoksen kanssa pääset alkuun, kun hankit Bridgen, Play3 kaiuttimen ja sinulla on iphone, ipad,andrdoid-puhelin,adnroid-tabletti tai pc. Kaikilla näillä pystyt ohjaamaan Sonos-järjestelmääsi. Tai voit hankkia myös Sonoksen CR200 kaukosäätimen. Sonos on loistava-ääninen ja helppokäyttöinen järjestelmä, jonka avulla voit jakaa musiikkia kotonasi langattomasti tai langallisesti.

Heti myymälästä vain 299 €

Tervetuloa! Kanalinranta 5, 26100 Rauma. Puh 02 8222007